VACATURES:

 


 

 V A C A T U R E M E L D I N G

Vacaturenummer 92/2016 Sint Maartenskliniek Nijmegen

 

Nijmegen, 22 december 2016

De Sint Maartenskliniek heeft als gespecialiseerd ziekenhuis vijf basisspecialismen: anesthesiologie, orthopedie, radiologie, reumatologie en revalidatie geneeskunde. Alle aandacht is gericht op houding, beweging en de aansturing daarvan, waarbij de beste zorg voor de patiënt centraal staat. Onze medewerkers houden zich op de diverse locaties (direct of indirect) dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten. Binnen een open, collegiale en ontwikkelingsgerichte werksfeer wordt van hen verwacht dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun werk. Door gerichte opleidingen houden zij hun kennis actueel. Ook op wetenschappelijk niveau wordt continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen. Binnen haar aandachtsgebied behoort de Sint Maartenskliniek dan ook tot de meest toonaangevende instituten binnen Nederland en Europa.

De Sint Maartenskliniek is in alle opzichten sterk in beweging en is in 2015 en 2016 verkozen tot de meest patiëntvriendelijke kliniek van Nederland!

De afdeling orthopedie van de Sint Maartenskliniek geniet nationaal en internationaal veel aanzien op het gebied van de chirurgische behandeling van complexe aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Daarnaast heeft de afdeling orthopedie een regionale functie voor behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. In de Sint Maartenskliniek zijn alle orthopedische subspecialisaties aanwezig. De medische staf orthopedie bestaat uit 25 orthopedisch chirurgen, 4 fellows, 3 chefs de clinique en ruim 15 arts-assistenten. De diagnostische en therapeutische voorzieningen zijn uitstekend. Sinds 2008 maakt de kliniek deel uit van de “International Society of Orthopaedic Centers (ISOC)”, een wereldwijd netwerk van in de orthopedie gespecialiseerde centra/klinieken.

 

Van 1 juli 2017 tot 1 januari 2018 hebben wij weer plaats voor een enthousiaste:

 

FELLOW VOET/ENKEL CHIRURGIE (M/V)

 

voor 36 uur gemiddeld per week (= 80%)

 

De functie

U vervult als orthopedisch chirurg alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de voet- en enkelpathologie. Daarnaast wordt verwacht dat u wetenschappelijk of kwaliteitsonderzoek uitvoert. Hierbij wordt u ondersteund door de afdeling Research.

 

Onze wensen

U heeft de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en u bent gemotiveerd om voet- en enkelchirurg te worden. U bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar u kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

 

Wij bieden

U krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de diagnostiek en behandeling van voet- en enkelpathologie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 6 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling en het salaris bedraagt € 6.394,-- (AMS-trede 0) op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. J.W.K. Louwerens, supervisor van dit fellowship, telefoon (024) 365 9669.

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u vóór 10 januari 2017 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. drs. P.J. de Booys, senioradviseur P&O, onder vermelding van vacaturenummer 92/2016.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke

geschiktheid interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.